Flyvende start for 3 nye finanselever

Finanselever 2024
Publiceret: 6. september 2024

Storstrøm Forsikring har budt velkommen til hele 3 nye finanselever, som er kommet godt fra start og bidrager med en masse ny energi. I løbet af de næste 2 år skal de prøve kræfter med forskellige afdelinger og opgaver i huset, hvor de kombinerer undervisning, teori og praktisk erfaring.

Her får du en hurtig introduktion af Malte, Magnus og Lucas.

Malte - Elev i Skadeafdelingen

Malte

Malte er tyvstartede hos os allerede i midten af juni måned, inden han officielt startede som elev. Han har derfor fået en god forsmag på, hvad det vil sige at være ansat hos Storstrøm Forsikring. Inden skiftet arbejdede han hos Erhvervsstyrelsen, hvor han sad med telefonsupport. 

Malte er 21 år og kommer fra en forsikringsfamilie, så tanken om at arbejde hos Storstrøm Forsikring var aldrig særligt fjern. Han har nemlig 3 storebrødre, der alle arbejder  med forsikring, og en far der arbejder som forsikringsmægler. Snakken omkring middagsbordet faldt ofte på forsikringer, så Malte har altid hørt godt om branchen og haft en god indsigt i den. Han har altid synes, det lød spændende, og som noget, han godt tænkte mig at arbejde med. Og nu var tiden altså endelig moden til, at han kunne følge i familiens fodspor.

Et ekstra plus ved Storstrøm Forsikring er den gode beliggenhed ift. Maltes hjem i Nykøbing Falster, hvor han har boet hele sit liv. Dermed behøvede han ikke at flytte væk ifm. uddannelse/arbejde, men kunne blive boende i lokalområdet.

I fritiden spiller Malte meget fodbold og ser fodbold på tv. Derudover bruger han meget tid med venner og familie – og ikke mindst kæresten, der bor i Odense.

Magnus - Elev i Kunderådgivning

Magnus startede hos os 1. august. Kort efter var han klar til at komme i gang og rådgiver nu dagligt de mange kunder og potentielle kunder, der henvender sig til os.

Inden han startede hos Storstrøm Forsikring, var han ansat i et af de større forsikringsselskaber, hvor han primært beskæftigede sig med dødsbobehandling, hesteforsikringer samt administrative opgaver.

Han valgte at søge jobbet som finanselev hos Storstrøm Forsikring af flere årsager. Han havde bl.a. hørt godt om finansuddannelsen igennem tidligere kollegaer og flere bekendte. Derudover var han på jagt efter nye udfordringer, hvor han samtidig kunne udvikle sig både fagligt og personligt. Denne uddannelse var derfor det helt rigtige skridt for ham.

Magnus er 22 år gammel og bosat i Næstved. Han er vild med sport og kan godt lide at se alle former for sport. Han interesserer sig primært for cykling og fodbold. I fritiden kan han godt lide at tilbringe tid sammen med sine venner og familien.

Lucas - Elev i Kunderådgivning

Lucas

Lucas er den sidst tilkomne i flokken og havde første dag på kontoret i mandags. 

Han har en baggrund i restaurationsbranchen, og det var faktisk på den lokale McDonald’s i Vordingborg, at vores direktør fik øjnene op for Lucas’ talent og udprægede servicegen. Her havde Lucas gennem de sidste 4 år arbejdet sig op fra alm. medarbejder til en stilling som restaurantchef.

Efter nogle gode snakke om forsikringsbranchen, og hvad Lucas kunne tilføje til virksomheden, blev der gjort kort proces, og Lucas startede hos os kort efter.

Lucas er 24 år gammel og kommer oprindelig fra Lundby. Til vores held er Lucas nu tilbage på Sydsjælland og bosat i Næstved efter en kort smagsprøve på københavnerlivet.

I fritiden spiller Lucas håndbold i barndomsklubben IF Svend Gønge i serie 1 og elsker at bruge tiden sammen med sin kæreste og familie. Han går meget op i god mad og bruger gerne lidt ekstra på at besøge lækre restauranter og spise ude for at opleve kulturforskelle samt smage på verden.

Vi er glade og stolte over vores stærke hold af finanselever og ønsker dem held og lykke i deres nye roller. De er kommet flyvende fra start, og det tegner meget lovende for fremtiden!