CO2 neutralt website

Storstrøm Forsikring er medlem af ordningen “CO2 neutralt website”, som drives af det globale klimainitiativ IngenCO2. Det betyder, at vi kompenserer for den samlede CO2-udledning fra driften af vores website. Gennem vores medlemsskab investerer IngenCO2 i store, langtidsholdbare projekter der nedbringer CO2-udledning og etablerer bæredygtige anlæg som vind- og solenergi.

Hvorfor skal et website være CO2 neutralt?

Alle websites udleder CO2, fordi der skal strøm til at drive de servere, der holder websitet kørende. De besøgende på websitet bruger ligeledes strøm, og deres CO2-udledning er på den måde en del af websitets samlede C02-udledning.

Med vores støtte til IngenCO2 kompenserer vi for denne CO2-udledning fra både websitet og dets besøgende gennem målbare CO2-reduktioner. Reduktionerne sker bl.a. ved opstilling af nye, vedvarende energikilder, som f.eks. vindmøller og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter.

Vidste du, at internettet allerede i 2009 havde overhalet luftfartsindustrien – når det kom til udledning af CO2

Hos Storstrøm Forsikring er det en selvfølge, at et website skal være CO2 neutralt, og det er blot ét af en lang række klimatiltag, vi har iværksat for at nedbringe vores klimapåvirkning.

See our certificate via the logo here:

co2 neutralt website logo