Hundeforsikring

Hundeforsikringen dækker den lovpligtige ansvarsforsikring, som er gældende i henhold til Hundeloven og som dækker de skader, du som hundeejer kan blive ansvarlig for, ved at din hund forvolder skade på andre personer, deres ting eller andre dyr. Udover dig, er det din husstand og personer der midlertidigt passer din hund, som er forsikret på ansvarsforsikringen.

Som tillæg til den lovpligtige ansvarsforsikring kan du tegne en sygdoms- og ulykkesforsikring til din hund. Den skal være mere end 4 uger gammel og må ikke være fyldt 6 år ved indtegning, dog dækker vi hvis hunden har været dækket mod sygdom og ulykkestilfælde i et tidligere selskab, lige inden vi overtager forsikringen.

Når du tegner sygdoms- og ulykkesforsikring, betaler vi for hjælp og vejledning via vores samarbejdspartner iVet, som er dyrlæger der rådgiver via videokonsultation, (bemærk dog at ikke alle henvisninger til dyrlæge, er dækket af forsikringen, selvom vi dækker den digitale konsultation).

Se i betingelser hvad forsikringen dækker.

Længere nede på siden her, finder du link til videokonsultation, ved dyrlægerne hos iVet.

Den lovpligtige hundeansvarsforsikring dækker

Tilvalg (Sygdoms- og ulykkesforsikring)

Forsikringen dækker ikke

Godt at vide

Hvis hunden forvolder skade på personer, ting eller andre dyr så sørg for at få oplysninger som navn og adresse på skadelidte og eventuelt vidner og giv os besked hurtigst muligt.

Hvis din hund skal forsikres med sygdoms- og ulykkesforsikring, skal den være registreret med chip-nummer og være vaccineret mod hundesyge, smitsom leverbetændelse og parvovirusdiarré, derudover skal følges rettidige tidsintervaller for revaccination, jf. Lægemiddelstyrelsen.

Læs også vores guides med gode råd til at hjælpe hunden året rundt:

iVet

Har du tegnet hundeforsikring, med sygdoms- og ulykkesdækning betaler vi for hjælp og vejledning via vores samarbejdspartner iVet, som er dyrlæger der rådgiver via videokonsultation på din telefon eller tablet, så du ikke behøver at forlade hjemmet.

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid til konsultation hos dyrlægerne, som giver dig kvalificeret rådgivning.

Før du anmelder:

Videokonsultationer hos iVet er gratis inkluderet hos Storstrøm Forsikring

Du kan både bruge videokonsultationerne til at tale om forebyggelse af skader, men også behandling, når skaden er sket.

Bemærk dog, at evt. efterfølgende henvisning til egen dyrlæge ikke nødvendigvis er dækket af din forsikring.

Er din hund ikke allerede forsikret hos os, kontakter vi dig gerne med et gratis tilbud.

Hvis iVet vurderer, at din hund skal til dyrlægen bliver du henvist til en dyrlæge nær dig.

Du kan kontakte iVet, hvis hunden pludselig halter, hvis den får diarre eller kaster op, eller hvis den hoster eller nyser ualmindeligt.

Forsikringsbetingelser gældende for alle vores kunder,

Betingelser 6901Hent PDF
Produktinfo 6901Hent PDF

Få et godt tilbud

Alle hundeejere skal ifølge loven sørge for at ansvarsforsikre deres hund. Du kan skræddersy din hundeforsikring, så den passer til netop dine ønsker. Spørg os til råds, så er du helt sikker.