Gode råd

Det blå EU-sygesikringskort viser, at du har ret til behandling på samme vilkår som borgerne i det land, du rejser i.
Det blå EU-sygesikringskort viser, at du har ret til behandling på samme vilkår som borgerne i det land, du rejser i.
Det blå EU-sygesikringskort viser, at du har ret til behandling på samme vilkår som borgerne i det land, du rejser i.
Tyverier fra varebiler har i årevis været en plage for erhvervslivet. Her får du en stribe gode råd om, hvordan du kan forebygge tyveri fra varebiler.

Vil du spare brændstof, få en bedre køreoplevelse og opleve større sikkerhed, når du kører? Så bør du skifte til sommerdæk, når temperaturen døgnet rundt overstiger 7C. Vær sikker på at tjekke vejrudsigten nogle uger frem,

Hvis du planlægger en bilferie, er der mange ting du skal have styr på. Du har sikkert en lang liste med praktiske gøremål og ting, der skal pakkes, men husker du også at have styr på,

Når vinteren er ovre, er det tid til gennemgå dit hus – og særligt sommerhuset du måske ikke har benyttet vinteren over – for skader.
Efter en periode med sne og frost er det vigtigt at være opmærksom på potentielle risici for tøbrudsskader, når temperaturen pludselig stiger.
Når der er risiko for stormvejr, er der mange ting, du kan gøre for at forebygge skader eller sikre, at de ikke bliver store.
Når der er risiko for stormflod eller anden oversvømmelse, er der mange ting, du kan gøre for at forebygge skader eller sikre, at de ikke bliver store.
Temperatur under 7 grader betyder, at det er en god idé at skifte til vinterdæk for at forebygge trafikuheld og i værste fald personskade.
Har du et stenslag i din forrude, skal du få det repareret hurtigst muligt, og det er heldigvis ret overskueligt.
Efteråret er en skøn tid for mennesker og dyr. For at din hund kommer sikkert gennem sæsonen er der dog ting, du bør være opmærksom på.
Når feriesæsonen nærmer sig, er det er atter ved at være højsæson for indbrud. Indbrud er ubehagelige og dyre, og vi har derfor samlet et par gode råd til at forebygge indbrud.
Mange forsøger med de høje energipriser at spare penge på opvarmningen af hjemmet. Desværre kan man i sin iver efter at spare komme til at volde skade på boligen - eller endda sig selv.
Når der varslet risiko for skybrud, eller du måske allerede er ramt, er der meget, du kan gøre for at undgå yderligere skader.
Vintertiden er fuld af eventyr, også for vores kæledyr. Her er seks gode råd til kæledyrsforældre i de kolde måneder.
Kategorier