Rejseforsikring

Rejseforsikringen er en årsrejseforsikring og etableres som et tillæg til indboforsikringen, og gælder for samme personkreds som nævnt heri, typisk hele husstanden. En rejseforsikring forudsætter således, at du har eller tegner en indboforsikring hos Storstrøm Forsikring. Årsrejseforsikringen dækker ferier i hele verden i op til 60 dage ad gangen, samt studierejser i udlandet af op til 60 dages varighed, når sikrede ikke er tilmeldt en uddannelsesinstitution i udlandet.

Er du klar til at rejse?
Medicinsk forhåndsvurdering

Der kræves forhåndsgodkendelse hos os, ved lidelser der har krævet behandling og/eller indlæggelse indenfor 2 mdr. før afrejse, eller ved nyopstået sygdom eller tilskadekomst, hvor der ikke er opsøgt læge, eller stillet diagnose, før afrejse (Fuldt overblik findes i betingelserne).

Det dækker forsikringen

Det dækker forsikringen ikke

Tilvalg

Dækker i perioden op til din rejse, hvis du eksempelvis må afbestille din rejse p.g.a. sygdom. (Læs mere i forsikringsbetingelserne).

Dette tilvalg er nødvendigt, hvis du står på ski og vil være dækket for skader som følge af ski- eller snowboard uheld på rejsen (læs mere i forsikringsbetingelserne nedenfor).

Download

Print-selv rejsekortHent PDF
Betingelser 7101 rejseHent PDF
Produktinfo 7101 rejseHent PDF

Mere om rejseforsikring

Selvom du er dækket af det blå kort på rejser i EU, er det en god ide at supplere med en rejseforsikring. For det blå kort dækker ikke alt. Hverken hjemtransport, egenbetaling eller behandling på privathospital er dækket af det blå kort. Og kun en rejseforsikring giver dig mulighed for at ringe til en alarmcentral, hvis uheldet er ude. Læs om hvorfor sommeren kan blive dyr, og en knæskade kan koste kassen på skiferien (dækning af skisport er tilvalg), hvis du ikke har en rejseforsikring.

Få et godt tilbud

Uanset om du tager på sol- eller skiferie, så kan du være tryg med en rejseforsikring hos os. Kontakt os og se, hvor fordelagtigt det er.