Rejseforsikring

Rejseforsikringen er en årsrejseforsikring og etableres som et tillæg til indboforsikringen, og gælder for samme personkreds som nævnt heri, typisk hele husstanden. En rejseforsikring forudsætter således, at du har eller tegner en indboforsikring i Storstrøms Forsikring. Årsrejseforsikringen dækker ferier i hele verden i op til 60 dage ad gangen, samt studierejser i udlandet af op til 60 dages varighed, når sikrede ikke er tilmeldt en uddannelsesinstitution i udlandet.

Det dækker forsikringen

Akut sygdom eller tilskadekomst, herunder hjemtransport, tillige ved dødsfald
Hjemkaldelse, til sikredes bopæl i Danmark
Tilkaldelelse, af to personer tilkaldt fra Danmark
Sygeledsagelse, fra en person
Erstatningsrejse og ødelagte rejsedøgn
Ferieboligsikring
Forsinket fremmøde
Eftersøgning og redning
Evakuering og ufrivilligt ophold
Krisehjælp
Tandbehandlig, fysioterapi eller kiropraktik
Bagageforsinkelse
Overfald
Lån til sikkerhedsstillelse
Ansvar for skade på lejet feriebolig
Selvrisiko ved skade på lejet bil, MC eller knallert

Det dækker forsikringen ikke

Rejser til steder, hvortil Udenrigsministeriet fraråder at rejse. Se Udenrigsministeriets (UM) rejsevejledning nedenfor!
Skader der skyldes påvirkning af alkohol, narkotika eller medicinmisbrug


Udenrigsministeriets rejsevejledning:
Hent vejledningen her

 

Om forhåndsgodkendelse ved kroniske eller eksisterende sygdomme/lidelser

Der kræves forhåndsgodkendelse ved SOS-international ved lidelser der har krævet behandling og/eller indlæggelse indenfor 2 mdr. før afrejse, eller ved nyopstået sygdom eller tilskadekomst, hvor der ikke er opsøgt læge, eller stillet diagnose, før afrejse.

Fuldt overblik findes i betingelserne.

Tilvalg

Dækker i perioden op til din rejse, hvis du eksempelvis må afbestille din rejse p.g.a. sygdom. (Læs mere i forsikringsbetingelserne).

Har du brug for, hvis du står på ski og vil være dækket for skader som følge af ski- eller snowboard uheld på rejsen (læs mere i forsikringsbetingelserne).

Selvom du er dækket af det blå kort på rejser i EU, er det en god ide at supplere med en rejseforsikring. For det blå kort dækker ikke alt. Hverken hjemtransport, egenbetaling eller behandling på privathospital er dækket af det blå kort. Og kun en rejseforsikring giver dig mulighed for at ringe til en alarmcentral, hvis uheldet er ude. Læs om hvorfor sommeren kan blive dyr, og en knæskade kan koste kassen på skiferien (dækning af skisport er tilvalg), hvis du ikke har en rejseforsikring.

Download

SOS rejsekort:

Print-selv SOS RejsekortHent PDF

 

Forsikringsbetingelser gældende for alle vores kunder pr. 1. januar 2023

Forsikringsbetingelser for rejseforsikringHent PDF
Produktark for rejseforsikring (IPID)Hent PDF

Få et godt tilbud

Uanset om du tager på sol- eller skiferie, så kan du være tryg med en rejseforsikring hos os. Kontakt os og se, hvor fordelagtigt det er.