Rejseforsikring

Rejseforsikringen er en årsrejseforsikring og etableres som et tillæg til indboforsikringen, og gælder for samme personkreds som nævnt heri, typisk hele husstanden. En rejseforsikring forudsætter således, at du har eller tegner en indboforsikring hos Storstrøm Forsikring. Årsrejseforsikringen dækker ferier i hele verden i op til 60 dage ad gangen, samt studierejser i udlandet af op til 60 dages varighed, når sikrede ikke er tilmeldt en uddannelsesinstitution i udlandet.

 

Er du klar til at rejse?
Medicinsk forhåndsvurdering

Der kræves forhåndsgodkendelse hos os, ved lidelser der har krævet behandling og/eller indlæggelse indenfor 2 mdr. før afrejse, eller ved nyopstået sygdom eller tilskadekomst, hvor der ikke er opsøgt læge, eller stillet diagnose, før afrejse (Fuldt overblik findes i betingelserne).

Det dækker forsikringen

Akut sygdom eller tilskadekomst, herunder hjemtransport, tillige ved dødsfald
Hjemkaldelse, til sikredes bopæl i Danmark
Tilkaldelelse, af to personer tilkaldt fra Danmark
Sygeledsagelse, fra en person
Erstatningsrejse og ødelagte rejsedøgn
Ferieboligsikring
Forsinket fremmøde
Eftersøgning og redning
Evakuering og ufrivilligt ophold
Krisehjælp
Tandbehandlig, fysioterapi eller kiropraktik
Bagageforsinkelse
Overfald
Lån til sikkerhedsstillelse
Ansvar for skade på lejet feriebolig
Selvrisiko ved skade på lejet bil, MC eller knallert

Det dækker forsikringen ikke

Rejser til steder, hvortil Udenrigsministeriet fraråder at rejse. Se Udenrigsministeriets rejsevejledning
Skader der skyldes påvirkning af alkohol, narkotika eller medicinmisbrug

Tilvalg

Dækker i perioden op til din rejse, hvis du eksempelvis må afbestille din rejse p.g.a. sygdom. (Læs mere i forsikringsbetingelserne).

Dette tilvalg er nødvendigt, hvis du står på ski og vil være dækket for skader som følge af ski- eller snowboard uheld på rejsen (læs mere i forsikringsbetingelserne nedenfor).

Download

Print-selv rejsekortHent PDF

Betingelser 7101 rejseHent PDF

Produktinfo 7101 rejseHent PDF

Mere om rejseforsikring

Selvom du er dækket af det blå kort på rejser i EU, er det en god ide at supplere med en rejseforsikring. For det blå kort dækker ikke alt. Hverken hjemtransport, egenbetaling eller behandling på privathospital er dækket af det blå kort. Og kun en rejseforsikring giver dig mulighed for at ringe til en alarmcentral, hvis uheldet er ude. Læs om hvorfor sommeren kan blive dyr, og en knæskade kan koste kassen på skiferien (dækning af skisport er tilvalg), hvis du ikke har en rejseforsikring.

Få et godt tilbud

Uanset om du tager på sol- eller skiferie, så kan du være tryg med en rejseforsikring hos os. Kontakt os og se, hvor fordelagtigt det er.