Husforsikring og nedlagt landbrugsforsikring

Din bolig er måske den største investering du foretager i dit liv, og derfor er det vigtigt, at boligen er godt og rigtigt forsikret, uanset om du bor i en traditionel villa, et rækkehus eller på et nedlagt landbrug.

Vi anbefaler en fuldt kombineret dækning, som f.eks. også omfatter skjult rør- og kabelskade. På husforsikring og nedlagt landbrugsforsikring er der f.eks. mulighed for udvidet vandskade- og udvidet bygningsskadedækning.

Har du ønske om at fravælge nogle af tilvalgsmulighederne, får du en lavere forsikringspræmie. Det kan f.eks. være relevant, hvis du er en ‘gør-det-selv” -type, der kan og vil lave forskellige ting selv.

Du vælger selv størrelsen på en eventuel selvrisiko på både husforsikringen og på nedlagt landbrugsforsikringen. Jo større selvrisiko du vælger, jo lavere præmie betaler du.

Det dækker husforsikringen

Brandskade
Anden bygningsskade
Glas- og sanitetsskade
Skjult rør- og kabelskade
Stikledningsskade
Svamp- og insektskade
Rådskade
Husejeransvar
Retshjælp

Det dækker husforsikringen ikke

Skader der skyldes mangelfuld vedligeholdelse af dit hus
Bygninger der ikke står på støbt fundament
Drypskader fra en utæt radiator – er dog dækket hvis ‘Udvidet vandskade’ er valgt

Tilvalg

Dækker f.eks. fygesne på loftsrum, hvor det ikke er muligt at komme til.

Dækker hvis du f.eks. får en mår ind i dit hus, og den ødelægger din isolering. Den dækker også byggematerialer i forbindelse med ombygning.

Dækker f.eks. udlån af mårfælder, fjernelse af hvepsebo, bekæmpelse af sorte havemyrer mv.

Gode råd til husejere

Hver ottende husejer får alvorlige skader på huset, så det kan blive dyrt, hvis man ikke vælger den rigtige husforsikring, når man køber hus.
Læs mere hos Forsikring & Pension.

Bemærk: Du kan installere en overvågning på dit rørsystem, der varsler dig, hvis der pludselig bruges mere vand, hvilket indikerer, at der er en læk i systemet.
Læs mere om systemet

Vi samarbejder med Verisure for at tilbyde vores kunder fordelagtige priser på alarmer.

Bemærk at der er særlige forhold, der gør sig gældende, når du skal forsikre et nedlagt landbrug. Tal med din assurandør om dette. Forsikringsbetingelserne kan downloades nederst på denne side.

 

Forsikringsbetingelser og Produktinfo – Hus:

Betingelser 6301Hent PDF

Produktinfo 6301Hent PDF

 

Forsikringsbetingelser og Produktinfo – Nedlagt landbrug:

Betingelser 6701Hent PDF
Produktinfo 6701Hent PDF

Få et godt tilbud

Ingen boliger er ens, og ingen kunder er ens. Hos os er din husforsikring bygget op af moduler, og du betaler kun for den forsikring, som du har brug for. Kontakt os og se, hvor fordelagtigt det er.