Forsikring til fritidshus

Dit fritidshus repræsenterer en stor værdi, og fortjener vores bedste forsikringsdækning. Med en fritidshusforsikring er du dækket ved næsten alle typer skader – både når du er i huset, og når det er lukket af. Du kan forsikre selve huset og indboet på én forsikring.

Bemærk: Værdien af hvert eneste indbrud i danske sommer- og fritidshuse er steget meget igennem de sidste mange år. Alligevel har hver anden sommerhusejer ikke gjort noget for at forhindre indbrud, mens 16% ikke har tjekket, om deres forsikring nu også dækker tilstrækkeligt, hvis skaden er sket, og værdierne er stjålet. Det viser tal fra brancheorganisationen Forsikring & Pension og Forsikringsguiden.dk på basis af en undersøgelse fra Epinion.

Læs mere her

Dækning

Indboforsikring

Forsikringssum

Du fastsætter selv forsikringssummen, sammen med din rådgiver hos os. På fritidshuse er tyveririsikoen meget stor, og derfor kan du – som udgangspunkt – højest tegne en forsikringssum på 500.000. Har du behov for højere dækning end dette, stiller vi krav om tyverisikring.

Det dækker forsikringen ikke

Bemærk: Du kan installere en overvågning på dit rørsystem, der varsler dig hvis der pludselig bruges mere vand, hvilket indikerer at der er en læk i systemet.
Læs mere om systemet

Forsikringsbetingelser gældende for alle vores kunder,

Betingelser 6401Hent PDF
Produktinfo 6401Hent PDF

Få et godt tilbud

Ligesom husforsikringen er vores fritidshusforsikring også opbygget af moduler. På den måde får du præcis det produkt, du har brug for og betaler kun for dette. Kontakt os og se, hvor fordelagtigt det er.