Motorcykelforsikring

Lovpligtig ansvarsforsikring

De fleste af vores kunder vælger både at ansvars- og kaskoforsikre deres motorcykel, da risikoen for kørselsskader kan være stor, ligesom værdien af motorcyklen kan være ganske høj. Har du etableret kaskoforsikring, dækker forsikringen alle skader på din motorcykel, herunder også tyveri og brand.

Motorcykelforsikringen kan også alene omfatte ansvarsforsikring hvilket typisk finder sted, når værdien af motorcyklen vurderes til at være så lav, så man vælger at bære den fulde risiko selv.

Du kan vælge at forsikre din motorcykel på sæsonbasis, det betyder at forsikringen dækker i perioden fra 1. marts til 30. november, men du kan også forsikre den hele året, hvis du har behov for det.

Forsikringen dækker også omkostninger til retshjælp i forbindelse med visse private retstvister, der kan opstå i forbindelse med at det forsikrede køretøj er impliceret i en forsikringsbegivenhed.

Det dækker forsikringen

Kaskoforsikring

Det dækker forsikringen

Tilvalg

Undtagelser

Storstrøm Vejhjælp

Du kan nu også tegne Storstrøm Vejhjælp til din motorcykel.

Får du brug for hjælp, kan du døgnet rundt ringe 5555 8888 til Storstrøm Vejhjælp.

Storstrøm Vejhjælp dækker blandt andet:

Download

Print-selv vejhjælpskort for MCHent PDF
Betingelser 4201Hent PDF
Produktinfo 4201Hent PDF

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dine forsikringer eller din skadesbehandling. Vi er altid klar med personlig rådgivning og vejledning.