Om Storstrøm Forsikring

Rådgivning

Som kunde er du medejer

Storstrøm Forsikring er et gensidigt selskab, der er dybt forankret i det ‘gamle Storstrøms amt‘. At være kundeejet betyder for dig, at hvis du er eller bliver kunde, så kan du som medejer være med til at bestemme, hvordan Storstrøm Forsikring skal drives. Som et gensidigt forsikringsselskab skal vi ikke udbetale overskud til aktionærer, og derfor kan vi koncentrere os om at gøre vores kunder tilfredse, så vi altid kan se hinanden i øjnene.

Selv om vi er små, er vi forholdsmæssigt set et af de stærkest kapitaliserede selskaber i Danmark, og vi samarbejder med nogle af verdens største og mest solide genforsikringsselskaber. Derfor kan ingen katastrofe vælte selskabet.

Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, og i dit lokale forsikringsselskab har du oven i købet nogle ekstra fordele.

Rådgiver Jakob Jørgensen

Markedsledende produkter og personlig rådgivning

Vi har besluttet at vi vil give vores kunder maksimal værdi for pengene, og i praksis betyder det, at vores forsikringsprodukter på alle områder tåler sammenligning med markedets bedste. Hvert år opdateres forsikringsbetingelserne, så de hele tiden er aktuelle, og dækker det, som du har brug for.

Når skaden sker, bestemmer du som udgangspunkt selv hvem der skal reparere din skade eller genlevere en stjålet eller beskadiget effekt. På den måde kan du være med til at støtte det lokale erhvervsliv og dermed støtte dig selv.

Hos os får du personlig rådgivning fra en kompetent assurandør eller uddannet forsikringsrådgiver, som kender dit lokalområde. Vi tager os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den mest optimale løsning i forhold til dine forsikringsbehov.

Skarpe priser

Som et kundeejet forsikringsselskab, skal vi ikke bruge kræfter på at tjene penge til en kreds af aktionærer. Vores prispolitik handler om ‘faste lave priser’, hvilket betyder at hver eneste krone enten går tilbage til dig som kunde – til dækning af dine skader, bruges til at drive selskabet, eller anvendes til at forøge sikkerheden for både de nuværende og de fremtidige kunder i form af konsolidering af den grundliggende kapital, som ejes af kunderne i fællesskab.

Vi tager telefonen

Du ringer aldrig forgæves, og du får altid fat i den rigtige medarbejder, uanset om du har spørgsmål til dine policer, brug for vejledning af din assurandør i forhold til dine produkter, eller hvis du har haft en skade.

Bedømt som ‘fremragende’

Storstrøm Forsikring er bedømt som Fremragende på Trustpilot

Vi anbefaler vores kunder at give os en anmeldelse på Trustpilot, når de har været i dialog med skadeafdelingen eller en assurandør.

Over 90% af vores kunder er tilfredse og vi bestræber os altid på, at alle kunder skal have det, de har ret til – og nogle gange endda lidt mere. I dette perspektiv synes vi, at det er godt at så mange er udpræget tilfredse med os, og vi ligger da også konstant iblandt de allerbedste:

Vi er konstant iblandt de allerbedste forsikringsselskaber på Trustpilot, når man måler på kundetilfredsheden.

Vi sætter stor pris på alle anmeldelser, da de giver os mulighed for løbende at forbedre os, og fordi anmeldelserne giver en ny kunde mulighed for at læse om bestående kunders tilfredshed, inden den nye kunde vælger os som sit nye forsikringsselskab.