Vi samler på glade kunder

Det er lidt en cliché – vi ved det godt. Ikke desto mindre samler vi på glade kunder hos Storstrøm Forsikring. Vi er et kundeejet, “gensidigt” selskab, som er sat i verden for at hjælpe vores kunder – ikke for at tjene penge på dem.

Vi arbejder hver dag på at sikre vores kunder den bedste dækning, hvis uheldet skulle være ude. Det kommer vores mange trofaste kunder til gavn og betyder, at vores navn er anerkendt og respekteret i hele vores geografiske område fra Lolland, Falster og Møn til hele Region Sjælland.

Storstrøm Forsikring på Trustpilot

Vores gode navn og omdømme placerer os i fint selskab på Trustpilot, hvor vi med vores flotte rating ligger blandt de bedst bedømte forsikringsselskaber. Vi høster løbende flotte anmeldelser fra glade kunder, og vi værdsætter hver og én. Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse.

Se hvad vores kunder siger om os:

Vil du se flere anmeldelser af Storstrøm Forsikring?

Gennem årene har vi fået mange – og ikke mindst mange rigtigt fine – anmeldelser fra vores kunder. Du kan se dem allesammen på vores Trustpilot profil samt ved at søge på “Storstrøm Forsikring” på Google.

Anmeld Storstrøm Forsikring

Du kan selv dele din oplevelse med andre ved at anmelde Storstrøm Forsikring på Trustpilot eller Google. På den måde kan du hjælpe andre med at træffe det rigtige valg, når det kommer til valg af forsikringsselskab.

Du kan anmelde Storstrøm Forsikring via knapperne her:

Kontakt Storstrøm Forsikring

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kunderådgive – uanset om du er kunde i forvejen eller overvejer at blive det. Vi sidder klar til at hjælpe dig telefon 55 55 88 88 eller kontakt@storstrom.dk.

Skal du anmelde en skade?

Har du brug for at anmelde en skade kan du nemt gøre det via vores online formularer. Start på Anmeld skade – så guider vi dig let og sikkert igennem.