Vi støtter #FodboldtrøjeFredag

FodboldtrøjeFredag 2024 hos Storstrøm Forsikring
Publiceret: 17. marts 2024

I dag handlede det hverken om trofæer eller håneretten efter weekendens kampe i snakken på kontoret, men derimod om fællesskab og sammenhold. Hos Storstrøm Forsikring står vi nemlig skulder ved skulder og støtter op om #FodboldtrøjeFredag og Børnecancerfonden.

Hvert rammes omkring 200 børn af kræft i Danmark, og dem vil gerne være med til at gøre en forskel for. Forskning er det bedste håb og forsvar, vi kan stille med i kampen for børn med kræft og deres familier. Derfor bakker vi og mange andre virksomheder i dag op om og støtter #FodboldtrøjeFredag.

#FodboldtrøjeFredag 2024 hos Storstrøm Forsikring

En lang række af firmaets stærke profiler og seneste transfers havde i dag iklædt sig yndlingstrøjen. Masser af gode klubber fra både indland og udland var repræsenteret, og den gode stemning fra stadion havde i den gode sags tjeneste fundet vej til kontoret. Hele 20 ansatte var iklædt trøjen og bidrog til en farverig dag.

Storstrøm Forsikring støtter i år #FodboldtrøjeFredag med 10.000 kr.

FodboldtrøjeFredag 2024 hos Storstrøm Forsikring

Hvad er #fodboldtrøjefredag?

#FodboldtrøjeFredag er Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag, som altid ligger første fredag i marts. Danske Spil er initiativtager og har udviklet #FodboldtrøjeFredag til fordel for og sammen med Børnecancerfonden. Det hele startede i 2019, og siden da har danskerne støttet med mere end 8 mio. kr. – penge, som er gået ubeskåret til Børnecancerfondens vigtige arbejde .

Læs mere om #FodboldtrøjeFredag

Har du lyst til at støtte som privatperson kan dette gøres med donation via MobilePay – se herunder.

FodboldtrøjeFredag 2024 hos Storstrøm Forsikring

#FodboldtrøjeFredag er blot en af vores mange mærkesager.