Fornem hæder til selskabet

Diplomoverrækkelse By og Land Møn 250424
Publiceret: 26. april 2024

Storstrøm Forsikring har hetop modtaget en fornem pris fra foreningen Bygnings- og Landskabskultur – Møn. 

Foreningen har netop afholdt deres årlige prisuddeling og generalforsamling – og her var Storstrøm Forsikring altså blandt prismodtagerne. Arrangementet blev afholdt fredag d. 19. april i Bogø Mølle – en af de øvrige prismodtagere, hvor selskabet desværre ikke deltog.

Prisen blev i stedet overrakt personligt af formand Rigmor Nielsen (billedet tv.) og bestyrelsesmedlem Iben Olsen i går, hvor adm. direktør Per Guldbrandsen (th.) og ledelsessekretær/marketingansvarlig Michael Thelle (midten) tog imod den flotte pris. 

Det smukke diplom i håndlavet ramme indeholder også foreningens motivation for uddeling af prisen i kategorien “Erhverv”:

 

“Valg af restaurering fremfor nybyggeri har reddet museumsbygningen efter års usikkerhed, og reduceret projektets CO2-aftryk. En vellykket modernisering har gjort bygningen åben og imødekommende, og styrket Henning Larsens arkitektur.”

 

Direktør Per Guldbrandsen udtaler følgende om modtagelse af prisen:

 

“Vi er meget stolte over at modtage prisen, som er et vidnesbyrd om, at det ikke kun er os selv, der sætter pris på vores nye, flotte domicil i helt unikke omgivelser. Den centrale beliggenhed midt i Storstrømmen har givet os et nyt vartegn og en central placering ift. servicering af vores kunder på Sjælland og i Det Sydsjællandske Øhav”.

 

Baggrund:
Storstrøm Forsikring flyttede sidste år ind i Henning Larsens flotte bygning, der tidligere har huset både vejmuseum, velkomstcenter, cafe og chokoladefabrik.

Her ses det smukke diplom, som ny pryder selskabets storslåede mødelokale, Dodekalitten.

Diplom fra Bygnings- og Landskabskultur Møn 2024