Vagtskifte – Velkommen til ny formand og næstformand

Formand Claus Winther Larsen
Publiceret: 10. juni 2024

På selskabets generalforsamling d. 23. april 2024 fik bestyrelsen nyt formandskab, og det betød vagtskifte efter 10 år med Jørgen Hansen ved roret. Her får du en hurtig introduktion til ny formand Claus Winther Larsen og ny næstformand Gorm Petersen, som også begge fortæller lidt om deres tanker om selskabets fremtidige retning.

Ny formand Claus Winther Larsen

Claus Winther Larsen og Farøbroen

Claus Winther Larsen indtrådte i bestyrelsen i 2022, og efter at have været næstformand det seneste år har Claus nu overtaget posten som bestyrelsesformand.

Arbejde

Claus er Direktør og COO i vinduesvirksomheden Idealcombi A/S, hvor han sammen med de to ejere udgør koncerndirektionen. Ansvaret ligger primært i den eksterne organisation og ift. alle aktiviteter inden for salg og marketing både nationalt og internationalt. 

“Mine primære interesser inkluderer salg samt organisations- og forretningsudvikling. Jeg elsker at gå på arbejde, og jeg føler mig privilegeret over at kunne sige, at Idealcombi og produktionen af vinduer af højeste kvalitet ikke blot er et job og en levevej for mig, men også min hobby og passion.” fortæller Claus.

Privatliv

På privatfronten er Claus gift med Gitte, og de er bosat i Køge. De har to voksne sønner og også fire dejlige børnebørn, så meget af fritiden går naturligt med samvær med familie og venner. Når han finder tid til det, elsker han køretøjer og har gennem årene samlet en del gamle og moderne motorcykler samt amerikanske klassiske biler, som der pusles om sammen med sønnerne. 

Bestyrelsesarbejde og Storstrøm Forsikring

Claus har allerede gjort sig en del overvejelser om sin nye rolle og har store ambitioner på selskabets vegne. Han fortæller:

”Det er en tung arv at løfte sådan at skulle tage over efter en formand gennem 10 år, men jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste til fortsat at styre virksomheden i den rigtige retning sammen med den øvrige bestyrelse og direktionen.

For mig er det vigtigt, at vi husker vores fortid, og hvor vi kommer fra, og ikke bare forsøger at gøre ”som alle de andre”.

 

Storstrøm Forsikring er et kundeejet selskab, hvilket for mig er utroligt vigtigt. Vi skal arbejde i de rette regioner og ikke blot tiltrække, men også værne om de rigtige forsikringstagere, der samlet set giver os den mindste risiko, den bedste bundlinje og de bedste priser for vores kunder.

Ser vi 5 år frem er planen klar i Claus’ optik:

”Vi skal være det selskab, som kunderne bedst kan lide, og vi er allerede godt på vej. Den personlige dialog og stabile kunderelationer skal fortsat være i fokus samtidig med, at vi også skal tilbyde nemme, digitale løsninger til de kunder, der efterspørger det. Vi skal ruste os til fremtiden og vi skal arbejde på at skabe kontrolleret vækst på både top- og bundlinje.

 

Om 5 år er målet fortsat, at vi opererer som kundernes selvstændige forsikringsselskab. Vi skal bygge videre på det fundament og selskabets gode omdømme i lokalområdet.

Vi skal møde vores kunder i øjenhøjde og sammen med dem skal vi sikre, at vi fortsat har en sund og bæredygtig forretning.”

Ny næstformand Gorm Petersen

Næstformand Gorm Petersen

Gorm Petersen indtrådte i bestyrelsen i 2019 og indtager nu posten som næstformand.

Arbejde

Gorm er oprindeligt uddannet inden for bankverdenen og arbejdede i den forbindelse som erhvervsrådgiver frem til 2001, hvor han blev medejer af Næstved Bowlingcenter, som i de næste 16 år dannede rammen om hans arbejdsliv.

I 2017 blev bowlingcenteret solgt til en større kædeforretning inden for branchen, og tiden var moden for nye udfordringer. Derefter gik Gorm i gang med at opbygge et mindre firma, der beskæftiger sig med boligudlejning, og han har siden 2018 desuden arbejdet som jobkonsulent med at hjælpe borgere i arbejde og/eller til jobmæssig afklaring.

Privatliv

Gorm er 57 år og bosat i Nyråd ved Vordingborg. Der bor han sammen Louise, og de har tilsammen 4 børn. Han har altid holdt meget af sport og blandt andet spillet en del fodbold tidligere. De senere år har han primært holdt sig aktiv med at gå, løbe og cykle på motionsplan. Om vinteren står den på alpinski i f.eks. Alperne eller Dolomitterne.

Han holder af vores smukke lokalområde, som har rigtigt meget at byde på:

“Jeg nyder at være ude i naturen – både i Nyråd og Bakkebølle tæt på, hvor jeg bor, men også f.eks. ture til Møn og Nyord, hvor Møns Klint, Busene Bakker og Liselund mindst et par gange om året er et must.” fortæller Gorm.

Bestyrelsesarbejde og Storstrøm Forsikring

Gorm har ligesom Claus reflekteret over sin nye rolle og selskabets fremtid: 

”Det er et privilegie at opleve de dedikerede medarbejdere, der har taget alle udfordringer op, og hver dag går på arbejde og gør en stor forskel for vores kunder, at være en del af en meget engageret og dedikeret bestyrelse, og jeg håber, at jeg kan bidrage til, at vi med udgangspunkt i vores kerneværdier om at være et lokalt funderet selskab til gavn for kunder og lokalsamfund fortsat udvikler Storstrøm Forsikring i forhold til, at vi kan imødekomme morgendagens krav til et moderne forsikringsselskab og give vores kunder en god service og den sikkerhed, som vi alle har brug for.” fortæller Gorm.

”Når vi kigger 5 år frem, har Storstrøm Forsikring fortsat en høj kundetilfredshed, udvidet de digitale muligheder samtidig med, at kunderne stadig har mulighed for en tæt og personlig kontakt. Selskabet har frem for alt konsolideret sig i perioden, men har også vokset sig lidt større, så vi har et godt og solidt fundament for fremtiden.”

Vi ønsker Claus og Gorm held og lykke i deres nye roller og glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med både dem og den øvrige bestyrelse!