Unikke fordele hos Storstrøm

Se dine unikke fordele hos Storstrøm Forsikring
Publiceret: 18. oktober 2022

Med en ny digital løsning giver Storstrøm Forsikring dig nu muligheden for at se nærmere på de unikke fordele, du kan få som kunde hos os.

Løsningen giver et indblik i hvordan dine forsikringsbehov kan blive bedre dækket overfor en række forsikringsselskaber, ved at vise de unikke fordele, du kan få hos os, baseret på de oplysninger, du indtaster.

Dine oplysninger gemmes ikke og bliver udelukkende brugt til at vise dig relevante fordele. Det er både gratis og uforpligtende at benytte løsningen.

Løsningen er udviklet i samarbejde mellem Storstrøm Forsikring og det uvildige analysehus Comadso A/S.

Fordelene som vises på resultatsiden er en vejledning, og kan sjældent stå alene.
Vi anbefaler derfor altid, at du taler med en af vores rådgivere, så du sikrer, at du har de helt rigtige forsikringer, med de relevante tillægsdækninger og tilstrækkelige forsikringssummer.


Derfor har vi udviklet løsningen

Forsikringsprodukter er en af de mest komplekse finansielle serviceydelser, og ofte ligger fokus på prisen, når vi sammenlignes med andre udbydere af forsikringsprodukter.

Vi tror på, at vi generelt bør fokusere både på kvalitet og på pris, for at tilbyde hensigtsmæssige forsikringsdækninger. Derfor har vi fået udviklet den digitale løsning, som på en enkel og effektiv måde hjælper vores kunder med at se sine fordele på forsikringsprodukter.

Løsningen er et innovativt værktøj, der bygger på en omfattende database, som opdateres dagligt og indeholder såvel aktuel som historisk data for danske forsikringsselskaber.

Løsningen gør det muligt at optimere vores rådgivning for såvel eksisterende som potentielle kunder.

Læs mere om løsningen her